LÁSKA alebo Ako sme oslávili 14. február

Láska… Jedno slovo, päť písmen, no pre každého úplne iný význam. Niekto na ňu verí, iný naopak nie. A čo sviatok sv. Valentína? Je to len komerčný sviatok alebo naozaj deň, kedy má láska hlbší význam? 

14. február a s ním sviatok svätého Valentína je tu opäť . Niektorí sa navzájom obdarúvajú sladkými darmi, kyticami, vyznávajú si lásku či trávia čas spolu. No čo  tí “single”? Žiadny dôvod zúfať si, život nie je  o tomto sviatku, naozaj nie.  A hlavne! Nezabudnite, život je príliš krátky na to, aby sme nerozdávali lásku,  porozumenie a hlavne pochopenie!

A keďže všade, aj na našej škole, sa odpovede na otázky ohľadom lásky líšia, dovolili sme si prostredníctvom instagramového účtu spýtať sa vás na zopár otázok. A ako dopadli?

Tu je odpoveď :  

Veríš na lásku ? ÁNO 72% NIE 28%

Oslavuješ Valentín ? ÁNO 41% NIE 49%

Si zadaný ? ÁNO 28% NIE 72%

Takže aj napriek tomu, že je tu veľký počet stále ešte nezadaných mladých ľudí, vyzerá situácia priaznivo, pretože väčšina z nich na lásku verí.

A keďže sme si chceli tento sviatok užiť a zabaviť sa, tu je zopár fotiek z Valentínskej párty,  ktorú pre nás zorganizoval Študentský parlament.

Loading...
Niečo sa pokazilo Načítať

Žiadne komentáre

Pridajte komentár

Váš e-mail nebude zverejnený.