Mikuláš na našej škole

Priali ste si byť niekedy opäť dieťa? Vrátiť sa do toho rozprávkového sveta, kedy všetko bolo oveľa jednoduchšie? Sú chvíle, ktoré nám tieto spomienky akoby vracajú späť. Jednou z nich je napríklad aj taký Deň sv. Mikuláša. V tento sviatok si konečne vyčistíme naše smradľavé topánky, ktoré sa prekvapivo potom lesknú ako diamanty. Veď čo by človek neurobil pre sladké. Príde ráno a v čižmách sú všelijaké dobroty, mňamky (teraz ešte netreba chudnúť do plaviek :D) a my sa opäť cítime ako to malé deculo. Pripomínajme si to stále, cíťme sa tak, pretože detský/teenagerský život ubehne rýchlo a ani si to nestihneme uvedomiť. Na vysokej nás už nebudú brať ako deti, veľký svet dospelých nás vtiahne do svojich pazúrov a šanca na únik bude nulová.

Preto ani na našej škole žiaci nezaháľali a pripomenuli nám ten magický svet. Nevideli ste len jedného, ale rovno dvoch Mikulášov. Spolu s anjelmi a čertmi chodili po budove ako pesničkársky gang. Vpadli do triedy ako tornádo, pomaľovali nás a po škole potom kráčali samé srdiečka na lícach. Všetci už vedeli, že Mikuláš zavítal aj do ich triedy. Za naše spevácke výkony, ktoré by boli hodné aj superstár, sme dostali cenu útechy v podobe nejakej tej dobrotky.

Samozrejme, celá naša redakcia by sa chcela poďakovať týmto žiakom, ,, Mikulášskemu gangu“, že si našli na takéto niečo čas. Je pekné, keď sa mladí ľudia zapájajú do vecí, ktoré nám vyčaria úsmev na tvári. A vy, milí naši čitatelia, nezabúdajte na to, že aj keď možno niektorým už dospelosť klope na dvere, v srdci všetci ostávame deťmi.

Loading...
Niečo sa pokazilo Načítať

Žiadne komentáre

Pridajte komentár

Váš e-mail nebude zverejnený.