Stačili tri dni, aby sa prváci poriadne vyfarbili

Dnešnej móde chýba trocha farieb. Preferuje sa štýl „all in black“ a neutrálne farby ako biela, šedá či béžová. Aj týmto štýlom sa dajú vyčariť  zaujímavé outfity, ale po čase to začne byť nuda. Hlavne ak po celý týždeň striedame dve čierne tričká, ktoré meníme len v prípade, že sa jedno z nich prepotí. Pri tejto téme si ale musím zalepiť ústa, pretože sama chodím celá v čiernom. Je pravda, že podľa oblečenia zistíte veľa. Často prezentuje to, ako sa cítime. Ranné vstávanie ma teda neoblečie do niečoho veselého. Farebné dni to však  dokázali.

Prvýkrát k nám na školu zavítali tematické dni. Nápad prišiel zo školského parlamentu a organizácie sa ujali Katka Bachoríková a Dominika Delinčáková. V priebehu jedného týždňa bola počas vyučovania v školskom rozhlase vždy ohlásená  hádanka a odpoveďou bola farba, ktorú si žiaci mali obliecť na ďalší deň. Následne sa spočítal počet žiakov v jednotlivých triedach, ktorí boli v danej farbe oblečení. Farebné dni vyhrala 1.B, druhého miesta sa ujala sekunda a na treťom mieste skončila 1.A.

Musím uznať, že sa mi po škole chodilo oveľa príjemnejšie. I keď som si o tom počas  prvých dní nemyslela nič extra a v hlave som mala len marlenku ako cenu pre víťaznú triedu.  Moja nálada bola naozaj jemne optimistickejšia. Ešte lepším nápadom by boli „Lenivé dni“, kedy by sme sa nemuseli učiť, neboli by žiadne písomky ani skúšania a víťazná trieda by mala vlastný bufet. Ale také dni budú navždy len v mojich snoch. Dobré ohlasy však určite prinesú viac  nových nápadov aj na iné tematické dni a školský parlament už teraz pripravuje ďalšiu tému. Čo by ste povedali na RETRO deň?

Loading...
Niečo sa pokazilo Načítať

Žiadne komentáre

Pridajte komentár

Váš e-mail nebude zverejnený.