Spustili sme lov na followerov

Sociálne siete sa pomaly stávajú samozrejmosťou modernej doby, v ktorej žijeme. Je bežné zabíjať nimi čas, majú obrovskú moc a ovplyvňujú nás. Nájdu sa však medzi nami aj takí, ktorí nevyužívajú ani jednu. Niekedy to môže byť výhodou, majú viac času na iné veci a nikto ich neotravuje, no na druhej strane môžu prísť o mnoho aktualít zo sveta či zaujímavé udalosti.  Umožňujú tiež prezentovať hocičo, čo chcete – profily na sociálnych sieťach majú mnohé hviezdy, športové kluby, firmy, dokonca aj zvieratá a neživé veci.

Áno, je to tak, rozhodli sme sa založiť Instagram nášmu Novému Blesku! Už nejaký ten piatok funguje, môžete ho jednoducho vyhľadať pod menom @najlepsi_blesk. A prečo sme podnikli tento krok? Nuž, chceli sme náš skromný školský časopis niečím novým obohatiť. Budeme sa snažiť byť aktuálni, informovať vás o akciách školy a, samozrejme, bude to prvé miesto, kde sa dozviete o novom online článku. Zároveň je to perfektný priestor, kde môžete vy, čitatelia, vyjadriť svoj názor na hocičo ohľadom našej školy či časopisu, zanechať nám feedback a taktiež si radi vypočujeme vaše návrhy na témy, ktoré by vás zaujímali.

Nateraz by stačilo slov, už je to len na vás. Bežte otvoriť aplikáciu Instagramu a hoďte nám follow. Hlavne nezabudnite o tejto novinke povedať spolužiakom, pokojne aj kamošom z iných škôl. Poteší nás tiež každé zdieľanie a nebojte sa nám napísať!

Loading...
Niečo sa pokazilo Načítať

Žiadne komentáre

Pridajte komentár

Váš e-mail nebude zverejnený.