1/10 – ako by ste sa zachovali vy?

Predstavte si, že počas rannej cesty do školy narazíte na človeka, ktorý potrebuje pomoc. Je zranený, uviazol v aute, možno ani nedýcha. Obetovali by ste váš ,,drahocenný‘‘ čas a boli by ste mu ochotní pomôcť?

Výskum z roku 2015 poukazuje na to, že pri autonehode zastaví jedno auto z desiatich. Je to strašné, však? Čo ak by ste vy boli tým, kto potrebuje pomoc, a len tak bez záujmu okolo vás prefrčí deväť (ak vôbec) áut…

Po viac ako roku čakania sa Kazma opäť rozhodol vyvolať chaos a pripravil novú epizódu ONE MAN SHOW, kde si ,,vystrelil‘‘ z Leoša Mareša, ktorý verejne prehlásil, že daruje ferrari tomu, kto ho uvidí jazdiť na inom aute ako modrom trabante. Kazma ho nachytal, nie práve najpríjemnejším spôsobom, ktorý nečakal a šok bol na mieste. České a slovenské médiá v tom videli len zvrátenú hru o auto a pozornosť, tak sa chopili príležitosti a obraňovali nevinného záchrancu. Riešilo to milióny ľudí, takmer celá republika, no Kazma bol, ako vždy, pár krokov vopred.

V stredu 12.9.2018 presne o polnoci vyšla nová, dlho očakávaná epizóda, v ktorej nechýba hlbší význam, skrytá kampaň, ale aj reakcie miliónov ľudí, ktorých pobláznili médiá a naleteli. Pozrite si ju sami a zhodnoťte, či sa podarila takáto banalita dostať medzi ľudí. Mne zostane ešte dlho vrytá v pamäti a verím, že ich šou len tak ľahko nezavrú.

ONEMANSHOW Foundation vytvorila transparentný účet 115-6723550257/0100. Každý jeden cent z účtu bude venovaný na pomoc obetiam dopravných nehôd, o čom celá kampaň 1/10 je.

Timea

Loading...
Niečo sa pokazilo Načítať

Žiadne komentáre

Pridajte komentár

Váš e-mail nebude zverejnený.